Kim17 jaar

Super fijne gesprekken gehad, na deze gesprekken heb ik veel antwoorden gekregen en veel keuzes kunnen maken vanuit mijn gevoel door er over te praten

Milou17 jaar

Ik heb de sessies als fijn en inzicht gevend ervaren. Karin is een rustige, lieve coach met veel empathisch vermogen. Ik zou dit een ander zeker aanraden.

Carolijn

Karin heeft de vinger op de pijnlijke plek gelegd. In een veilige en vertrouwde setting heb ik samen met haar ontdekt waar ik op stuk liep en keuzes gemaakt die voor mij goed zijn. Ik voel me bevrijd!

Marina

Ik heb me bij jou altijd veilig en vertrouwd gevoeld. Ik was zeer op mijn gemak. Je bent een hartelijk, lief, kalm, gedreven persoon. Je hebt mij in mijn waarde gelaten en me steeds gemotiveerd en begeleid. Dank je wel. Je bent een aanrader voor een ieder die op zoek is naar het geluk in zichzelf.

Mary

Karin is een hele fijne coach. Haar kwaliteiten zal ik omschrijven als invoelend, open en begrijpend. In het eerste gesprek weet zij op een natuurlijke manier de verbinding te maken wat maakt dat het contact direct heel goed voelt. Het belangrijkste vind ik dat ik merk dat ik beter in mijn vel ben gaan zitten, meer rust en energie heb gekregen en dat ik dus een nog gelukkiger mens ben geworden en meer in balans.

Diane

Ik zou je de volgende woorden willen meegeven die ik herken in jou.
Begripvol, luisterend en doorvragen. Helpend in zelfreflectie - en met name het formuleren van positieve voorbeelden. Ik vond het verrassend dat ik in ons eerste gesprek al meteen een inzicht kreeg op mijn ingebrachte coachvraag. Ik werd van onbewust bekwaam, bewust bekwaam.