Stress en burn-out coaching

Als gediplomeerd stress en burn-out coach en gelukscoach begeleid ik volwassenen naar een gezonde balans in draaglast en draagkracht en duurzaam geluk. Ik doe dit vanuit gelijkwaardigheid, oprechtheid en het natuurlijke vermogen een open, ontspannen en veilige setting te creëren.

Kom je uit de buurt van Bilthoven, Utrecht, Amsterdam eo.? Ik help je graag vanuit mijn praktijkruimte in Bilthoven of Amsterdam!

Stress verminderen met zelfinzicht

Mijn uitgangspunt is dat jij dé expert bent en vanuit eigen kracht in staat bent de regie te (gaan) voeren over jouw leven. Daarvoor is inzicht nodig in de oorzaken en consequenties van jouw stressbeleving. Met de juiste vragen laat ik je nadenken over je gedrag en keuzes en begeleid ik je bij het (her)ontdekken van normen, waarden, (belemmerende) overtuigingen en patronen die jou in de weg staan.

Vanuit daar inspireer en motiveer ik je om vanuit eigen kracht en persoonlijke hulpbronnen weer in balans te komen. Na jouw ontdekkingsreis heb je de sleutel gevonden naar de oplossing van jouw thema met als eindresultaat een positieve verandering en een gezonde balans!

Geïnteresseerd?

Ik bied je graag de gelegenheid om te ervaren of er een ‘klik’ is tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.