Ik ben op missie om een bijdrage te leveren aan de mentale gezondheid van jongeren. Een missie met een extra grote uitdaging in coronatijd. Een uitdaging die vraagt om creativiteit, bevlogenheid en gedrevenheid. Stilzitten is voor mij geen optie. Ik wil mijn energie laten stromen en vanuit mijn hart iets brengen in deze gekke tijd. Iedere glimlach en/of lichtje in de ander is er tenslotte één!

Daarom wil ik jongeren in de leeftijd van 12 – 25 jaar, die daar behoefte aan hebben, graag wat van mijn tijd geven. Gratis tijd voor een luisterend oor, laagdrempelig en zonder oordeel. Tijd om even met een niet bekend gezicht te praten over de issues die spelen!

Natuurlijk kan ik dit niet alleen. Ben jij actief als jongerencoach of jongerencoach in opleiding en wil je deze jongeren ook wat brengen in deze gekke tijd? Laten we de krachten bundelen en zoveel mogelijk lichtjes aansteken!

Een aantal jongerencoaches hebben zich al aangemeld, super fijn! In samenwerking met start-up Jetje is een prachtig platform ontwikkeld waarop alle jongerencoaches, die zich hebben aangesloten, worden vermeld. Zo kunnen we met elkaar zoveel mogelijk lichtjes aansteken en is het streven dat er altijd een jongerencoach in de buurt is of online beschikbaar is voor een luisterend oor.

Hopelijk realiseren we dan met elkaar een olievlekwerking en zetten jongeren de stap om via het platform een jongerencoach uit te kiezen en contact op te nemen. Zo kunnen jongeren hun hart luchten en wij vanuit onze expertise tijd vrijmaken en een luisterend oor bieden. Uiteraard wordt er vanuit het initiatief niet verwacht dat je meerdere coachingssessies aanbiedt.

Verder zal de praktijk moeten uitwijzen hoe we zo optimaal mogelijk met elkaar kunnen samenwerken en de krachten kunnen bundelen. Een dynamisch plan dus, dat begint met een ‘ja, ik doe mee!’

Heb je ideeën of zou je een bepaalde rol in deze willen vervullen, geef dit dan vooral aan bij je aanmelding.

Ik kijk uit naar een succesvolle missie!

Meld je hier aan!

    Ik ben*


    Ik bied graag een gratis luisterend oor*

    Wanneer je een (portret) foto upload, kan deze bij je gegevens worden weergegeven (toegestane formaten zijn: png, jpg of jpeg. Max 10mb)

    Via welk kanaal of via wie ben je op de hoogte van dit initiatief?

    * verplicht