Werkwijze & tarieven

Werkwijze coaching

Ben je geïnteresseerd in een coachingstraject? Dan starten we altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we in algemene zin wat je hulpvraag is en wat je met coaching zou willen bereiken. Daarnaast is het gesprek bedoeld om te ervaren of er een ‘klik’ is. Een ‘klik’,  je veilig en op je gemak voelen, zijn belangrijke ingrediënten om het optimale uit het coachingstraject te halen. Ik bied je graag de gelegenheid om te ervaren of deze ‘klik’ er is. Het kennismakingsgesprek is online en duurt maximaal een half uur.

Heb je een goede indruk en een positieve ervaring na onze kennismaking en wil je het coachingstraject aangaan? Dan kunnen we een afspraak maken voor een eerste coachingssessie. Afhankelijk van jouw hulpvraag en doel zijn er gemiddeld zo’n 5 a 7 coachingssessies nodig. Uiteraard is privacy en geheimhouding geborgd wanneer we het traject met elkaar aangaan.

Een coachingssessie duurt 60 minuten en kan plaatsvinden in mijn praktijkruimte in Bilthoven of Amsterdam. Coaching tijdens een wandeling in het bos of een online gesprek is eventueel ook mogelijk.

Werkwijze projectbegeleiding

Behoefte aan ondersteuning bij of begeleiding van een project dat zich richt op de mentale gezondheid van jongeren? Ik ben altijd in voor een interessante interim opdracht binnen dit belangrijke thema! Ik zie de opdrachtomschrijving graag tegemoet om een goede inschatting te kunnen maken of ik over de juiste kennis, ervaring én motivatie beschik om toegevoegde waarde te kunnen leveren.

Als dat het geval is, dan maak ik graag een afspraak. Zien we een samenwerking van beide kanten zitten en hebben we een goede ‘klik’ dan kunnen we verder praten over formele zaken.

Tarieven

  • online kennismakingsgesprek (30 minuten) : gratis
  • coachingssessie volwassenen (60 minuten): € 85,– (particulieren) / € 85,– excl. btw (zakelijk)
  • coachingssessie jongeren (60 minuten): € 85,– (particulieren)
  • Projectbegeleiding: € 85,– excl. btw per uur (zakelijk)