Een missie in coronatijd

Ik ben op missie om een bijdrage te leveren aan de mentale gezondheid van jongeren. Een missie met een extra grote uitdaging in coronatijd. Een uitdaging die vraagt om creativiteit, bevlogenheid en gedrevenheid. Stilzitten is voor mij geen optie. Ik wil mijn energie laten stromen en vanuit mijn hart iets brengen in deze gekke tijd. Iedere glimlach en/of lichtje in de ander is er tenslotte één!

Daarom wil ik jongeren in de leeftijd van 12 – 25 jaar, die daar behoefte aan hebben, graag wat van mijn tijd geven. Gratis tijd voor een luisterend oor, laagdrempelig en zonder oordeel. Tijd om even met een niet bekend gezicht te praten over de issues die spelen!

Ben jij of ken jij die jongere in de leeftijd van 12 – 25 jaar, die behoefte heeft aan een luisterend oor? Klik hier

Ben je jongerencoach (in opleiding) en wil je deze jongeren ook wat brengen in deze gekke tijd, met elkaar de krachten bundelen en zoveel mogelijk lichtjes aansteken? Lees hier meer en meld je aan!

Let’s Talk 2 Grow!

Benieuwd wie ik ben en wat mijn achtergrond is? Klik hier