Na de zomer voor het eerst naar de Middelbare?

Gaat jouw tiener na de zomervakantie voor het eerst naar de middelbare school? De overstap in combinatie met alle veranderingen door de puberteit, kan best een uitdaging zijn die stress en onzekerheid kan geven. Het kan fijn zijn als je weet wat stress is en hoe je hier mee om kunt gaan, inzicht hebt in jezelf en anderen om te kunnen omgaan met issues die eerder nog niet zo aan de orde waren of zelfs helemaal nieuw zijn. Juist omdat een nieuwe start op de middelbare school vooral een leuke en positieve ervaring zou moeten zijn!

Vanaf september bied ik workshops aan waarmee tieners zichzelf en anderen beter leren begrijpen en praktische handvatten en ideeën aangereikt krijgen om iets (anders) aan te pakken en /of mee om te kunnen gaan:

De workshops zijn gebaseerd op het lesprogramma dat het Nederlands Centrum Jeugdgezondheidszorg ontwikkeld heeft om de mentale gezondheid van leerlingen binnen het Voortgezet Onderwijs te versterken.

Geïnteresseerd? Schrijf je tiener in voor één of meerdere workshops!

Bij inschrijving van 2 of meer workshops voor 23 augustus, ontvang je een wildcard voor een online vraag/coachgesprek (30 minuten)