Jongerencoaching

Veel jongeren ervaren stress en druk door school, huiswerk en de verwachtingen vanuit sociale omgeving zoals school, leeftijdsgenoten en ouders. Maar hoe herken je eigenlijk stress, wat kun je doen om met gebeurtenissen waar je tegen aanloopt om te gaan en een gezonde eigen keuze te maken? Daar gaat het natuurlijk om; zelfoplossend vermogen, zelfvertrouwen en persoonlijke groei!

Als jongerencoach begeleid, inspireer en motiveer ik jongeren bij het ontdekken van hun kwaliteiten, talenten en zelfoplossend vermogen om te kunnen omgaan met de issues waar zij tegen aan lopen. Dit doe ik op een laagdrempelige manier en vanuit een positieve invalshoek.

Mijn uitgangspunt is dat jij dé expert bent en vanuit eigen kracht in staat bent te kunnen omgaan met de issues waar jij tegen aan loopt. Daarvoor is inzicht nodig in onder andere je behoeftes en verlangens, je doen en laten, je gevoelens, je belemmeringen, kwaliteiten en talenten. Vanuit gelijkwaardigheid, veiligheid en vertrouwen help ik je bij meer inzicht en zelfoplossend vermogen!

Ben je tussen de 12 en 25 jaar en kom je uit de buurt van Bilthoven, Utrecht, Amsterdam eo? Ik help je graag om je lekkerder in je vel te laten zitten! Een coachingssessie duurt 60 minuten en kan plaatsvinden in mijn praktijkruimte in Bilthoven of Amsterdam.

Interesse in coaching?

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op!

Ben je jonger dan 16 jaar? Laat dan een van je ouders / verzorgers contact met mij opnemen