Gratis tijd speciaal voor jou!

Ben jij tussen de 12 en 25 jaar en heb je in deze gekke coronatijd behoefte aan een luisterend oor? Iemand die zonder mening naar je luistert, waar je je verhaal aan kwijt kunt?

Ik geef je graag gratis tijd om naar je te luisteren. En als je daar voor open staat, help ik je na te denken over wat jij zelf kunt doen om je in deze tijd lekkerder in je vel te voelen!

Best een ding misschien om die stap te zetten? Kijk eens op insta #samenvoordejongeren. Dit initiatief werd eerder dit jaar al in gang gezet en de reacties van leeftijdsgenoten waren eigenlijk alleen maar positief. Je bent zeker niet de enige die het lastig vindt in deze tijd. Praten helpt en lucht op!

Zet jij de stap om je hart te luchten?

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten! Wanneer je hieronder je gegevens invult, kunnen we een afspraak maken. Ik spreek je graag! Dat kan in mijn praktijkruimte in Bilthoven, tijdens een wandeling in het bos of online. De keuze is aan jou!

Woon je niet in de buurt van Bilthoven of wil je je hart graag luchten bij een andere jongerencoach? Kijk dan op het platform www.wijluisterennaarjou.nl Op dit platform staan jongerencoaches die samen de krachten hebben gebundeld en jou een luisterend oor bieden in coronatijd.

Ken je een leeftijdsgenoot die een luisterend oor kan gebruiken? Deel vooral dit bericht!

Let’s Talk 2 Grow !

Vul hieronder je gegevens in

    Ik ben tussen de

    Ik geef de voorkeur aan een luisterend oor

    *Ben je jonger dan 16 jaar dan is het belangrijk dat je ouders toestemming geven, ik stuur je dan hiervoor een formulier die zij mogen ondertekenen